Vrij van Jackie

We hebben Jackie verkocht! Blij als kleine kinderen en met een duit geld op zak wandelden we gisteren  door Auckland en hebben we het  gevierd in een Belgische kroeg met een heerlijke  Leffe én in een gezellig restaurantje in Mount Eden! We hebben twee dagen onze advertentie opgehangen in hostels bovenop minstens 50 andere campervan-verkoop-A4tjes en de verkoper van de Backpacker Carmarket gaf ons te kennen dat de afgelopen week hooguit twee auto's verkocht waren; laagseizoen. Ons enthousiasme en hoop om Jackie in vier dagen te verkopen, kelderde met de minuut tijdens ons  marktonderzoek, dus wat een geluk dat de tweede verkoopdag we een koper hadden.

Blij, maar ook met enige weemoed dachten we in het restaurant terug aan Jackie. 7000km afgelegd op het noorder- en zuidereiland. De vrijheid van het rondrijden met een bedje achterin, de mooie plekken waar Jackie ons bracht, de auto die we met surfen óp het strand konden parkeren, het adrenaline spel 'Ipod op shuffle en wie kan als eerste de artiest noemen' ; de geweldige twee maanden in  Nieuw Zeeland zitten er weer bijna op realiseerden we.

Met de snelle verkoop hebben we tijd om Auckland te gaan verkennen. Vandaag misschien met Steven lunchen, een pool competitie met het hostel en morgen met de kiwi's An en An die we in Coromandel hebben leren kennen uit eten. Eens kijken of deze stad eigenlijk ook nog wat cultureels te bieden heeft ;)

Tot snel vanuit Bali!

Liefs

Laatste foto's

Reacties 1

Ingmar 15-04-2013 07:55

Kijk, da's mooi in the pocket! Fijn zo.
Even in een ruk jullie gehele blog doorgenomen, 1 woord:
SCHITTEREND! En ja, Love to go to NZ!!!!!
Maar net Australie achter de rug, ook leuk, en nu ff sparen voor de bruiloft he. Maar ooit, ooit komen wij zeker in NZ! Geniet nog maar ff van jullie dagen/tijd, nu op Bali toch, Enjoy the waves and spirits en tot snel! Groetjes. Ingmar en Sharina

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer